Jag tänkte göra någon nyttig efterrätt idag men det gick ju åt pipsvängen så jag började tänka om. OCh så tyckte jag att frukt doppat i choklad skulle vara smaskigt endå, men ...
1. Jag brände chokladen i kastrullen 2. Jag brände Chokladen i mikron
3. Jag kom på att choklad ska man smälta i en skål i hett vatten ju! (smartot Jag)
4. Chokladen tog så lång tid att smälta så min frukt jag haft en stund i frysen började tina och blev mer vattniga så chokladen jag doppa i sen fastna inte och hade inte smält helt heller och allt vart bara KAOS!!
5. slängde in mina misslyckade efterrätts frukter i frysen och hade ingen större lust att göra ny efterrätt.!
Borde börja öva på efterrätter som inte är kladdkaka, Muffins eller paj.. något annat i världen finns det väl??
Chockladmousse men då ska man smälta chocklad med :( men det är så sjukt gott, speciellt med rivet citronskal i! :) <3
SvaraRaderaOh! :) *Thumbs up* Ja men jag måste ju lära mig smälta choklad någon gång i livet :P Höhö
SvaraRadera